+36 70 881 3399 info@g1fitness.hu

4 cikkből álló sorozatban osztjuk meg veletek, hogyan érhetitek el az áhított nyári formát, az egészséges életmódot szem előtt tartva

 

1. A célkitűzés fontossága

 

Az áhított nyári forma elérése érdekében mindenek előtt fontos az elhatározás és a reális célkitűzés. Ez segít abban, hogy fókuszáltak maradjunk, valamint motivál minket az úton. Íme néhány tipp a hatékony célkitűzéshez:

Konkretizáld a céljaid

A “nyári formát szeretnék elérni” túl általános. Próbálj meg pontosabb célokat kitűzni, mint például “szeretnék 5 kilót fogyni”, vagy “szeretnék erősebb lenni”.

 

Tűzz ki elérhető célokat

Fontos, hogy reálisak legyünk a céljainkkal. Ha túl magasra tesszük a lécet, könnyen csalódottá válhatunk.

 

Legyenek mérhetőek a céljaid

A mérhető célok segítenek nyomon követni a haladásunkat. Például, ha a célod a fogyás, rendszeresen mérjük meg a súlyunkat. Amennyiben izmot építünk a centi használata fogja megadni a szükséges lökést a folytatáshoz.

 

Ütemezd be a céljaidat

A határidők segítenek abban, hogy motiváltak maradjunk. Tűzz ki dátumokat a különböző mérföldkövekhez. Ez lehet annyi, hogy 2 hét múlva belenyomok 10 kilóval többe, vagy hónap végére 3 kilóval könnyebb Leszek.

 

A jutalmazást se felejtsd el

Ha elérünk egy mérföldkövet, vagy célt, jutalmazzuk meg magunkat! Ez segít fenntartani a motivációt. Nem kell semmi nagyra gondolni, de egy “cheat meal” nem csak jobban fog esni mint korábban, hanem segít is visszatölteni a lemerült raktárainkat.

Edzésnapló vezetése

Vesd papírra a kitűzött célokat, határidőket. Mindegy, hogy a legújabb applikációt használod, vagy egy füzetben vezeted az előre haladásod. Egy következetesen vezetett napló nem csak abban segít, hogy maghatározd a következő lépéseket, de akkor is inspirál mikor egy nehéz nap végén el sem tudod képzelni, hogy lemenj a terembe, mert tudod, hogy utána milyen felemelő érzés leírni… “megcsináltam”.

Egy jó edzőterem, mint a G1 Fitness by GetFit Gödöllő, mindenben segít a céljaid elérésében. Termünk Gödöllő szívében, könnyen elérhető helyen található, ahol az ingyenes parkolás további kényelmet biztosít vendégeink számára. Várjuk szeretettel mindazokat, akik szeretnének egy jól felszerelt, barátságos környezetben edzeni, sőt csak most, JÚNIUS 23-ig A 90 NAPOS BÉRLET ÁRA MINDÖSSZE 56.990,-  Ne szalaszd el ezt a remek lehetőséget. Egy kimerítő edzés után relaxálj a szaunában, vagy foglalj előre időpontot profi masszőzeinkhez. Ne feledd, a legfontosabb a kitartás és a pozitív hozzáállás!