+36 70 881 3399 info@g1fitness.hu

Személyi edzés

Sokan elkezdenék az edzést, de nem tudják, hogyan kezdjenek neki. A személyi edzés során edzőtermünkben szakképzett edző foglalkozik kizárólag veled. Felméri az adottságaidat, az igényeidet. Más gyakorlatsor szükséges a fogyáshoz, más az izmosodáshoz, és más, ha az állóképességeden szeretnél javítani. Aki Mogyoród, Veresegyház közelében lakik, annak is ideális megoldást nyújt Gödöllő legsokoldalúbb edzőterme, ahol számos edzésformára nyílik lehetőség. Más edzéstervet kap az, aki először kezdené el a mozgást, és mást, aki már sportolt, és hosszabb szünet vagy sérülés után visszatérne a mozgás világába. Aki már valaha mozgott, az hamarabb érhet el eredményeket, mert a test mindenre emlékszik.

Miért jó választás a személyi edző?

Csak ketten vagytok a teremben, nincs csalás, mismásolás, mint a csoportos edzéseken, itt az edző csak rád figyel. Ha már felmérte az állapotodat, adottságaidat és az igényeidet, akkor egy olyan edzéstervet dolgoz ki számodra, ami a legjobb eredményt hozza. Persze ehhez rád is szükség van, a kitartásodra, és arra az eltökéltségre, hogy meg akarod változtatni az életedet. Az edzéssel nemcsak a tested fog változni, hanem az életmódod is. Valószínűleg meg kell változtatnod az étkezési szokásaidat is, ami tán még nehezebb, mint a személyi edzés, de nálunk semmi sem lehetetlen, mi minden apró részletre odafigyelünk, mert csak így lehet látványos eredményeket elérni. Ami feltétlen szükséges, az a rendszeresség, ha elkezdesz edzeni, ne hagyd abba, és néhány hét múlva elkezdődik a változás. Az edzés nem egy gyors eredményeket hozó tevékenység, ezért nagy kitartásra van szükség, de ha ráérzel az ízére, akkor függővé válsz, és nem tudod abbahagyni. A személyi edző kontrollálja a mozgásod, figyel rád, hogy helyesen végezd el a gyakorlatokat, a saját tempódban dolgozhatsz, nem kell senkihez alkalmazkodnod. Az edződ arra is gondot fordít, hogy sérülésmentesen tudj mozogni, vigyáz az ízületeidre, a gerincedre. A személyi edzés Gödöllő városában, valamint Mogyoród, Veresegyház környékén lakók számára egy lehetőség a változásra, a sorsod a kezedben van, ha életmódot váltanál, mi itt vagyunk és várjuk jelentkezésedet.

Milyen a jó személyi edző?

Azt is mondhatnánk, hogy a jó edző nálunk dolgozik, Gödöllőn, de természetesen nagyon sok kiváló edző van országszerte. Azt elmondhatjuk magunkról, hogy edzőtermünkben csak magasan képzett, nagy tapasztalattal rendelkező edzők dolgoznak, és nagy elhivatottságot éreznek ahhoz, hogy minél több embert megtanítsanak a minőségi és egészséges élet előnyeire.
Tudjuk jól, hogy nagyon nehéz változtatni az étkezési és egyéb szokásokon, de odafigyeléssel, megfelelő empátiával és kontrollal az edződ mindenben segítségedre lehet. Megérzi, ha elfog a gyengeség, vagy nem bírod már a diétát. A személyi edzés több, mint egy testmozgás, egy idő után olyan lelki- és munkakapcsolat alakul ki az edző és tanítvány között, hogy minden helyzetben megmutatja a helyes utat, és erőt önt beléd, hogy ne add fel, ne vesszen kárba az a sok munka, amit belefektettél egy új életmódba. Edzőink sok sikersztoriról tudnának beszámolni, amelyben nekik is nagy részük volt. Arra buzdítunk mindenkit, hogy kortól és állapottól függetlenül kezdjen el mozogni. Ezzel nemcsak egy jobb külsőt nyer, hanem ezzel együtt nagyobb önbizalmat, egészséges életet is. A megfelelő mozgással minőségi életet élhetünk, és meg is hosszabbítjuk azt, hiszen javul a vérkeringésünk, a szívünk is jobban dolgozik, az ízületeink sem fájnak.

Higgy magadban!

Az első lépés a tiéd, helyetted nem tudjuk elhatározni magunkat, de ha kellőképpen szereted magad és hiszel magadban, akkor nem lesz nehéz eljönni hozzánk. A személyi edzés segít az elképzeléseid megvalósításában, és ha már meglévő betegségeid vannak, mint például cukorbetegség vagy magas vérnyomás, akkor is nyugodtan keress meg minket. Az edzés és a mozgás mindenki számára elérhető, csak meg kell találni a személyre szóló mozgásformát. Gödöllő lakói abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy elérhető számukra egy olyan edzőterem, amelyben profi edzők foglalkoznak velük. Mogyoród, Veresegyház közelében lakó változni akaró fiatalokat és idősebbeket is várunk.