+36 70 881 3399 info@g1fitness.hu

Személyi edzőink

Szücs Szabina

Személyi edző

Szeretném megmutatni, hogy sportolni öröm, sportolni jó, és nagy élmény a saját határainkat feszegetni és egyre feljebb tolni!

Hiszek abban, hogy a rendszeres mozgás hatására nem csak szebbek és erősebbek leszünk, de a hétköznapokat is könnyebben vesszük. Fontos számomra, hogy minden vendégemet az egyéni igényeknek megfelelően, gondosan kidolgozott edzéssel segítsek a lehető legygyorsabban a céljai felé. Az idee vezető úton pedig életformává fog válni a sport és a mozgás.

Keresem és folyamatosan tanulom a leghatékonyabb edzésmódszereket, legyen szó funkcionális edzésről, hatékony zsírégetésről, erő állóképesség fejlesztésről, prevencióról, szülés utáni teljes körű regenerálásról ( szétnyílt hasizom, intim torna ) vagy már meglévő betegségek sport terápiájáról.

Végzettségeim, továbbképzések:

Aerobik edző, Fitness Company, Spinracing edző, Személyi edző, Gymstick Muscle oktató, TRX trainer, R-Med akadémia, TRX csoportos óraépítés kurzus, R-Med akadémia életmódtanácsadó-wellness trainer, Fitness Company gerinc és fitness tanfolyam, Bene gerincakadémia, NMPT instructor, Fasciatréning, mobilizáció és streching, Almásy mozgásakadémia, Schwinn cycling, Weight management workshop, Design for Success workshop, Helica Stúdió- Dr. Csomai Zita laborleletek értékelése tanfolyam

 

Bejelentkezés: +36 20 340 0184

Horváth Bea

Hiszek a kitartásban, és hiszem, hogy ez mindannyiunkban megvan. Ha segítséggel is, de ott van bennünk, én ezt teszem a vendégeimmel.

A sport mindig is jelen volt az életemben, általános iskolában is sport tagozatos voltam, ahol kézilabdáztam, majd ezután a lovaglás szerelmese lettem, amit verseny szintig űztem. A fitness pedig már több, mint tíz éve az életem része, amit kislányom születése határozott meg. Sok mindenre tanított az életben, legfőképp a kitartásra, a maximalizmusra.
Mindenből a legjobbat akarom, ezért választottam tanulmányaimhoz a a Weider Professional Fitness Trainer iskolát, ahol a fitness instruktor, személyi edző, életmód és táplálkozási tanácsadó, sport táplálkozás/táplálék kiegészítők képesítéseket szereztem meg.
Szakmai és gyakorlati tudásommal magas szinten tudok segíteni a vendégeimnek, maximálisan figyelembe véve az igényeiket és a terhelhetőségüket.

Úgy gondolom, hogy a súlyok csodákra képesek, formálnak, szálkásítanak, javítják az állóképességet, valamint megoldást jelenthetnek a csontritkulás megelőzésére és az ízületek karbantartására. Ennek főleg 30 éves kor után van jelentősége, amikor az izomtömegünk 8- 10 %- át veszítjük el minden évtizedben. Tehát nem kell félni a súlyoktól, hiszen a mozgásszervrendszer MOZGÁSRA lett tervezve!
Sok nő attól tart, hogy a súlyzós edzéstől túlságosan „kigyúrt” lesz, de elmondok egy titkot: a női szervezet önmagában csak az erőedzéstől nem lesz „férfias” kinézetű, ellenben egy sokkal sportosabb, definiáltabb, esztétikusabb külsőt tudunk összehozni.

2023- ban elvégeztem a Weider Professional Fitness Trainer Hormonális egyensúly képzését, amely minden olyannal foglalkozik, ami a kiegyensúlyozott hormonműködéshez szükséges, pl. különböző hormonbetegségek, ezek kialakulása és kezelése, pajzsmirigy alul- vagy túlműködése, illetve hogy hogyan tudunk hatni a hormonrendszerünkre és a pajzsmirigyünkre.

Legyen tehát bármi is a célod, csináljuk meg együtt! Kezdőként és haladóként is várlak szeretettel korosztálytól függetlenül, mert a sportos külső és az egészséges test mindenkinek való!

Bejelentkezés: +36 30 436 1408

Horváth Balázs

Horváth Balázs vagyok, az életemben 2005 óta játszik nagy szerepet az edzőtermi edzés. Az akkori
karate edzőm tanácsolta, hogy erősödjek meg kicsit, és ezzel egy azóta is tartó szerelembe sodort.
2012- ben személyi edző végzettséget szereztem, illetve évekig erőemelő versenyző is voltam.
Mindig is vonzott a nem versenyszintű testépítés, jelenleg pedig cross fit és boxedzésekkel próbálok
egy kis változatosságot és új ismereteket belevinni az edzéseimbe. Az évek alatt rengeteg versenyzővel edzettem együtt, segítettem a versenyfelkészüléseikben, vagy éppen tanultam tőlük, fejlesztettem magam.
Személyi edzőként fontosnak tartom az egészséges életmódot: „ép testben ép lélek”.
Talán a legjobb a rendszeres testmozgásban az, hogy erősödik a jellem is, legyen az önbizalom, önfegyelem, vagy akár akaraterő, illetve a mellé társított megfelelő táplálkozással pozitív élettani
hatást lehet elérni.

Amiben a segítségedre lehetek:

 • erőszint növelés
 • állóképesség növelés
 • izomtömeg növelés
 • étrendek, diéták

Bejelentkezés: +36 20 243 0362

Joósz Andrea

Joósz Andrea vagyok, személyi-és erőnléti edző, FMS I-II. szakértő és TuiNa masszőr.

A tökéletesen megtervezett edzésmunkához nincs recept. Minden sportoló, minden edzés egyedi és számtalan körülménytől függ. Célom, hogy a motiváció, prevenció, holisztikusság és funkcionalitás elvét szem előtt tartva a maximumot hozzam ki sportolóimból minden egyes edzésen, alkalmazkodva napi állapotukhoz és az edzésperiodizációban kitűzött aktuális edzéscélhoz.

Fantasztikus érzés, hogy ezt mondhatom: boldog vagyok, mert szenvedélyesen szeretem, amit csinálok! Megtaláltam azt a hivatást, amiért érdemes minden reggel felkelni, amit örömmel végzek és ami folyamatosan lendületben tart.

30 éve gyakorolom a karate Wado-ryu és Kyokushin stílusát, amelyek saját életemben is hatalmas változásokat indítottak el – folyamatosan tapasztalom fejlesztő és emelő hatásukat. Munkám során alapelv, hogy segítsek Neked a test-lélek-szellem harmóniájának kialakításában. Fő irányzatom az FMS teszteken alapuló ízületi korrekciós eljárások ill. progressziók kidolgozása,ezek a programok garantálják a sérülésmentes, preventív, személyre szabott és a jelenlegi fittségi állapotodnak megfelelő edzéseket. Erőnléti edzőként elsődleges célcsoportjaim a judo ill. a különböző karatestílusok csapatai ill. egyéni versenyzőinek versenyekre való felkészítése. Természetesen számíthatsz rám, ha az edzéscélod a fogyás, alakformálás, izomtömeg növelés vagy csak általános jó kondíciót szeretnél elérni, hogy helytállj a mindennapokban.

Élsportolóim és hobbisportolóim edzésein boldoggá tesz, ahogyan látom a fejlődést és a kiteljesedést a vágyott állapot felé. Edzéseimen TRX-et, G-flexet, kettlebellt ill sok más funkcionális eszközt használok és elméletben is képezlek: fontosnak tartom, hogy értsd az edzésmunka lényegét.

Munkám további célja, hogy a tanultakat ne csak az edzés során, hanem a hétköznapokban is hasznosítsuk: a  lecsendesültség, nyugalom, központosítottság és a jelen-lét beépül a mindennapokba, elősegíti a személyiség fejlődését és az önismeret fontos eszköze.

LEGYÉL FEKETEÖVES A FITNESZBEN!

Bejelentkezés: +36 70 904 3752

Turós György

1995 óta, immár 27 éve foglalkozom azzal, hogy segítsek elérni az emberek saját testük küllemével kapcsolatos céljait, vágyait.

Edzettjeim között mindig is többségben voltak és vannak a kedvtelésből sportolók. Családanyák, családapák, akik otthoni feladataik és hivatásuk mellett fordítanak időt magukra. Fiatal felnőttek, kamaszok, serdülők, akik munka vagy iskola mellett sportolnak. Számomra a mai napig kivételes jelentőséggel bír az utánpótlás-nevelés. A gyermekek, a fiatalok, azaz a következő nemzedékek egészséges életmódra, tudatosságra nevelése, a siker elérésére és kamatoztatására való képességük fejlesztése. A szabadidő sport elkötelezett támogatása mellett igyekszem a versenysportolóink egészségét óvva, védve szervezni a versenyeztetésük. Edzőket szintén képzek, tovább képzek. Voltam az erőnléti edzője az aerobik válogatottnak, harcművészeknek, evezősöknek. Készítettem versenyre terror elhárítókat, kommandósokat. Segítettem és segítek színészeknek, zenészeknek, humoristáknak, politikusoknak, üzletembereknek formába kerülni és maradni. Egyedülálló módon három sportágban is vannak világbajnok tanítványaim.

Én magam is töretlen kedvvel, szenvedélyesen szeretek edzeni. Addig kívánom folytatni, amíg csak lehetséges.

Tudj meg rólam többet itt:

web: https://www.turosgyorgy.com/

Elérhetőségek:

Email: turos.hermes@gmail.com

Tel.: +36 30 670 00 07

Bartha-Darabos Ivett

 • MAPEI ‘Futni szép’ nagyköveti 2023
 • GymBeam nagykövet
 • IFBB testépítés és fitnesz bíró
 • GetFit Sportegyesület főtitkár

EDZŐKÉNT

Fontos, hogy én kizárólag nőkkel dolgozom, erre szakosodtam, korosztálytól függetlenül. A nők edzése nem csupán a sportelméletről szól, hanem egy komplex harmonizációról, melynél a külső megjelenést közelítjük a lélekben megjelenő képhez, a realitásokat figyelembe véve.

A mozgáskultúrám a balett és az úszás alapozta meg, majd az öttusa építette tovább. Számos sportággal kerültem szoros kapcsolatba: korcsolya, futás, lovaglás, lövészet, falmászás…stb.

A kondicionálósport, erőfejlesztés szinte minden sportág alapja, de legalább kiegészítősportja, illetve elengedhetetlen a folyamatos fejlődéshez, ezért logikus döntésként választottam ezt az irányt. A fitnesz számos lehetőséget rejt a sérülések elkerülésére, a gyengéink erősítésére, fogyásra és a teljes alakformálásra igényeink és lehetőségeink szerint.

Az óráim a kellemes, fesztelen hangulat jellemzi. Igyekszem a vendégem igényeihez igazodni, miközben a teljesítményük folyamatosan felfelé húzom. Az egyéni igények és képességek felmérése után mindenkivel személyre szabott terv alapján dolgozunk és haladunk a cél felé. A legmodernebb eszközöket, trendeket szívesen vegyítem a klasszikus iskola alapjaival, gimnasztikával és aerob gyakorlatokkal. Vendégeim megismerik a testük, megtanulják értelmezni a jeleket, reakciókat, miközben elsajátíthatják a gyakorlatok helyes kivitelezését és képessé válnak az irányított, de részben önálló munkára.

Egyéb tanulmányaim az egészség és a szépség felé való elkötelezettségem erősítették, így vendégeim részére a teljes külső megújításában is segítséget nyújtok, céljaik szerint segítek a megfelelő, személyre szabott, kipróbált kezelések és szakemberek, terapeuták elérésében.

TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÓKÉNT

Életem folyamán rengeteg ténnyel és tévhittel találkozom. Látok jó és egészségkárosító módszereket is, de a legkomolyabb hiányosságot a felelősségteljes, egészséget mindenek felett szem előtt tartó tanácsok terén látom. Ezért is kezdtem szakirányú tanulmányokba, hogy a meglévő tudásom folyamatosan gyarapítva, egyre szélesebb spektrumon láthassak rá a táplálkozástudományra, és ennek hasznát átadhassam a munkámon keresztül. Minden egyes ember irányában aki hozzám fordul, szinte anyaként érzek felelősséget, hiszen a rossz táplálkozás, a hiányos tudásanyag alapjaiban képes befolyásolni az életünk. Ezért is választottam az iránymutatást, az tanítást, ismeretbővítést eszközül a klienseim segítéséhez, mert egy szimpla heti étrend általában nem elegendő a tartós eredményhez. Értened kell, hogy mi történik Veled és Benned!

Végzettségeim/tanfolyamok:

 • Táplálkozási tanácsadó
 • IFBB nemzetközi minősített szakedző / Certified Personal Fitness Trainer (CPFT)
 • IFBB minősített személyi edző
 •             IFBB testépítés és fitnesz bíró vizsga
 • Wellness trainer
 • Kozmetikus és szépségtanácsadó
 • Alakformáló szakvizsga
 • Laborleletek elemzése tanfolyam
 • Korai reflexek jelentősége a mozgásfejlődésben

www.ivettsport.hu

Elérhetőség: +36 70 633 3110

Turcsán Dávid

Életem során a sport mindig is központi szerepet kapott, versenyszerűen kézilabdáztam, ahol megismerkedtem a súlyzók világával és azóta is szerelmese vagyok a sportnak, ennek közel 10 éve és azóta is rendületlenül igyekszem napról-napra bővíteni és gyarapítani tudásomat és ezt munkám során átadni vendégeimnek.

Munkám célja, hogy azon embereknek, akik változtatni szeretnének életmódjukon segítséget nyújtsak vágyaik elérésében és saját határaik feszegetésében. Ezt biztonságos, jó hangulatú és inspiráló edzések keretein belül szeretném elérni, hogy a mozgás ne kötelező, hanem sokkal inkább építő jellegű és sikerélményekben gazdag legyen. Az edzések alatt maximális figyelmet fordítok vendégeimre, a gyakorlatok helyes kivitelezésére, elsajátítására, motiválom, segítem őket.

Miben tudok segíteni?

 • Testzsír csökkentés
 • Izom tömegnövelés
 • Alakformálás
 • Személyre szabott edzésterv készítés

Elérhetőségek:

Email: turcsandavid99@gmail.com

Tel.: +36/70 423 5443

Herda István

Üdvözöllek!

Herda István vagyok. A mottóm Egészség és Siker!
A legfontosabb dolog az életben a boldogság, ehhez kell az egészség, és a vonzó külső!!!

“Lőjjétek már le a gyereket” apám mindig mondta, hiperaktív voltam jó értelemben.
Már az általános iskolában is a testnevelés óra volt a kedvencem, ott éreztem jól magam, az összes többi óra nem érdekelt.
Tornász lettem, majd versenyeztem, szerettem a mozgást.
Középiskola után 12 év ülőmunka, a sportot teljesen elengedtem (a munka miatt), majd ezután ismét lángra lobbant a sport szeretete, legfőképp azért mert a mozgás nélküli 12 év 20 kg-ot ragasztott rám zsírban. Innentől kezdve nem volt megállás, és azóta is töretlen a sportolási kedvem, első körben jött pár év Capoeira, majd szerettem volna tudni, hogy hogyan változtathatom a testösszetételemet pozitív irányba, ezért elmentem a Fitness Akadémia sportoktató (testépítés-fitness) szakára, majd jöttek a saját testsúlyos edzések, ezután a Street Workout, és a konditermi edzések, közben a táplálkozási tanácsadó tanfolyamot is elvégeztem sok más tanfolyam mellett.
A sportot az egyik legfontosabbnak tartom az életben, hiszen így könnyebben elkerülhetjük a betegségeket, és ha még a táplálkozásra is odafigyelünk, akkor a külső- belső egyensúlyt fent tudjuk tartani, vissza tudjuk szerezni, pont ezért mindkettőben segítek Célorientált táplálkozással, és RÁD szabott edzés programmal.

Számomra a TE CÉLOD a legfontosabb
Nézd meg az oldalamon a több 100 átalakulást
https://www.facebook.com/istvan.herda

Amiben végig ott leszek melletted, segítelek, és motivállak

– Személyi edzés
– Sportoktatás
– Testépítés
– Versenyfelkészítés
– Életmód tanácsadás
– Célorientált táplálkozás
– Fogyás, kerekítés-feszesítés, formába hozás

Eredményeim:

INBA Elite Tour verseny

– Masters Over 40. kategoriában Bronzérem
– Classic Body kategóriában Bronzérem

IFBB verseny

– Klasszikus Testépítés -175cm kategóriában Bronzérem
– Testépítés -75kg kategóriában Ezüstérem
– Masters klasszikus testépítés kategóriában Ezüstérem
– Testépítés Arany minősítés

Várlak szeretettel, ha kedvet kaptál a külsőd és belsőd átformálásához”

Bejelentkezés: +36 30 451 7574

Boda István

Kétszeres IFBB Magyar bajnok és kupa győztes, testépítő – Fitness edző.

Több mint 22 éves sportmúlttal rendelkezem! Tizenkét évig igazolt labdarúgó voltam, majd a box alapjait sajátítottam el, de végül a Testépítés és a tudatos, egészséges táplálkozás mellett döntöttem.
A konditermi évek alatt sikerült profi szinten eldajátítani az edzés és táplálkozás emberi testre gyakorolt hatásait és sikeres Fitness edző szakmát szereztem. De itt nincs megállás, mindig van hová fejlődni és ezért folyamatosan fejlesztem a tudásomat, amit szeretnék nektek átadni, hogy ti is megtapasztaljátok: a „lehetetlen nem létezik”.
Hívj bátran és váltsuk valóra együtt az álmaidat!
– Személyi edzés
– Személyre szabott étrend
– Személyre szabott edzésterv

Mottóm: a lehetetlen nem létezik!

 

Bejelentkezés: +36 30 901 8571

Sári Dalma

Sziasztok!
Sári Dalma vagyok, személyi edző, életmód és táplálkozási tanácsadó. A mozgás egészen kis korom óta az életem része, sok fajta sportot kipróbáltam, számos sportágban versenyeztem is. A fitness és a konditermek világa 14 éve ragadott magával és azóta a mindennapjaim részévé vált. Emellett a küzdősportok nagy szerelmese is vagyok, már 5. éve gyakorlom a brazil jiu jitsut. Fontos számomra az egészséges életmód, a jó közérzet, a mozgás és szeretném, ha másokkal is megkedveltethetném ezt az életvitelt! Az edzéseim abszolút személyre szabottak, igyekszem a vendégeimből kihozni a maximumot saját korlátaikat ledöntve és segítséget nyújtok céljaik eléréséhez. Forduljatok hozzám bizalommal, várok mindenkit szeretettel! Eddz velem, keress bátran!

Bejelentkezés: +36 30 939 8945

Hajzer Attila

Hajzer Attila vagyok, személyi edző. Gyermekkorom óta rengeteg sportot kipróbáltam: teniszeztem, búvárkodtam, 6 évet úszással, 4 évet labdarúgással töltöttem. 8 évvel ezelőtt azonban az edzőtermek világa adta meg nekem azt a változatosságot és élményt, amelyet mindig is kerestem. Edzőként számomra a fokozatosság a legfontosabb. Ebből adódóan az edzéseim teljes mértékben személyre szabottak, követve a vendégek egyedi igényeit. Nagyon fontosnak tartom a folyamatos tanulást és fejlődést, ennek fényében jelenleg a Debreceni Egyetem Egészségtudományi Karának levelezős dietetikus hallgatója vagyok, valamint a Táplálkozás-Beállítás Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzését végzem.
Végzettségeim:
– IWI Nemzetközi Fitnesziskola- Fitness Instruktor (2019)
– IWI Nemzetközi Fitnesziskola- Személyi Edző (2021)
– StairMaster HIIT Instruktor (2021)
– Eötvös Loránd Tudományegyetem- Sport- és rekreációszervezés Bsc. Rekreációszervező és egészségfejlesztő (fitness-wellness szakértő) (2022)
– Synlab akadémia III. Labordiagnosztikai képzés (2023)
Amennyiben:
– Kezdőként most ismerkedsz az edzőtermek világával
– Elakadtál célod elérésében
– Célod a testsúlycsökkentés, vagy az izomtömeg növelés
– Megőriznéd aktuális kondíciódat
– Csupán érdekel az egészséges életmód
Keress bátran, személyre szabott edzéstervvel és táplálkozási tanácsokkal segítek céljaid elérésében!

 

Bejelentkezés: +36 20 286 6585

László Irén

A nevem László Irén, 23 éve vagyok személyi edző. Két éve specializálódtam az 50+ éves nők problémáinak a megoldására. A Prémium Életstílus Modell 50+ Programomban a saját életstílusomat tanítom, segítek kimaxolni a klimaxot! Értek a biológiai életkor visszaforgatásához! A program 6 hete alatt biztonságosan végig vezetlek a vágyott állapotodba!

Hová fogsz eljutni?

A tested működése fiatalabb lesz az életkorodnál! Megtanítom összeállítani a tiltások nélküli étrendedet! A női egészséged sziklaszilárd lesz! Gondolkodásodat fejlesztve új gondolati sémákat, egy új mindsetet alakítunk ki! Hajrá! Jelölj ismerősnek!

Bejelentkezés: 06 20 966 4538

Csoportos edzőink

Gesztes Ágnes

A zumba és én- szerelem volt első találkozásra. Az ismerős latin dallamok rögtön magukkal ragadtak, s a lépéseket is könnyen le tudtam követni, hiszen már több mint harminc éve a tánc az életem szerves része. Kezdetben társastáncot, majd versenytáncot tanultam. Formációs csoportban bálokon szerepeltem. Aztán jött egy tánc az életembe- a kubai salsa – azóta is imádom és táncolom, amikor csak tehetem. Az argentin tangóval és a szambával való ismerkedés csak múló szeszély volt, szép volt, de vége lett. Megtanultam átadni a tánctudást másoknak, esküvői táncokat, szalagavatóra formációkat tanítottam be, s teszem ma is, persze csak a zumba mellett.  Ő a favorit már tizenkét éve. Ha bemegyek az órára és megszólalnak, az első hangok azonnal megfeledkezem az összes problémámról, csak a zene és a tánc létezik. Lehet az Cumbia, Reggaeton, Bachata, Salsa, Samba Twist vagy Merengue, felpörget és örömmel tölt el a tánc- azt hiszem ezt hívják ZUMBA életérzésnek, s mióta ezt másoknak is átadhatom még teljesebb lett ez a szerelem.

Persze nem lehet igazi konkurencia, de pár éve a step aerobik is belopta magát a szívembe. Kötelező elemként kezdődött, de rajongója lettem a koreografált változatának, így már harmadik éve, természetesen csak a zumba mellett a repertoárom része.

 

Bejelentkezés: +36 20 313 8585

Squash edzőnk

Darnyik Róbert

Gyerekkorom óta sportolok és versenyeztem is több sportágban: kézilabda, foci, szertorna és asztali tenisz. 1997-ben kezdtem el fallabdázni. 8 évet versenyeztem 3 különböző egyesületnél I. és II. osztályban. A legjobb eredményem egyéniben országos ranglista 43. helyezés, csapatban I. osztály 1. hely. A Kandó Kálmán Műszaki Főiskola befejezése után kipróbáltam az oktatást. Annyira megtetszett, hogy a műszaki pálya helyett a tanítást választottam hivatásomnak. 2001-től oktatok Gödöllőn, egyéni képességektől függetlenül a kisiskolásoktól az idősebb korosztályig. 2005-ben sportedzői végzettséget szereztem fallabda sportágból. 8 év versenyzői és több, mint 20 év oktatási tapasztalattal kijelenthetem, hogy nagyon élvezhető és könnyedén elsajátítható egy alapszintű tudás. Várom azokat, akik szeretnék megismerni valamint elsajátítani a fallabdát és azokat is, akik csak ezt az intenzív sportot választanák állóképességének javításához.

Elérhetőségem: +36-20-55-65-664