+36 70 881 3399 info@g1fitness.hu

Csoportos edzés

Ahány fitness edző, annyiféle csoportos edzés közül választhatsz. Gödöllőn található termünkben lehetőség nyílik arra, hogy kipróbáld magad ezeken a kiscsoportos edzéseken. Ha erősítenél, vagy ha inkább cardio gyakorlatokat végeznél, vagy épp egy gerinckímélő mozgásra van szükséged, akkor gyere el hozzánk, keresd meg a neked való mozgás formát, és próbáld ki. Fitness termünkben jól képzett, elhivatott edzők várnak, akik szórakoztató, változatos, ugyanakkor izzasztó órákat tartanak. Egy ilyen edzés során nő az állóképességed, erősödik, izmosodik a tested, és látványos alakformáláson megy keresztül, ami nagy hatással lesz az önbizalmadra. Magabiztosabb és boldogabb leszel, aminek következtében a munkában és otthon is jobban megállod a helyed, nem fáradsz el, nem lesznek álmatlan éjszakáid.

Hogyan történik egy csoportos edzés Gödöllő területén?

Edzőink mindig gondosan felépítik az órákat, így ez a mozgás forma is, mint mindegyik, bemelegítéssel kezdődik. Nagy gondot fordítunk erre, hiszen ha nincsenek eléggé bemelegítve az izmok, az sérülésekhez vezethet. Az alapos bemelegítés után egy kis nyújtással felkészítjük azokat az izmokat, amelyeket meg fogunk mozgatni. Csak ezután jöhet egy intenzív, minden izomcsoportra kiterjedő mozgás. Az egész testedet átmozgathatod, olyan izmokat is érezni fogsz, amiről nem is tudtál, hogy vannak. De ha rendszeresen eljársz az órákra, akkor érezni fogod az izmaid erősödését, és azt, ahogy az alakod hétről hétre változik. A csoportos edzés során használhatók segéd eszközök, mint például a súlyzó, gumiszalag, vagy labda, ezt az edző határozza meg, és ennek alapján építi fel az órát. A mozgás nyújtással és relaxációval zárul, ez méltó befejezése egy intenzív edzésnek. Ha rendszeresen látogatod óráinkat, észre fogod venni magadon, hogy sokkal több energiád lesz, és soha nem leszel fáradt. Ezért érdemes kiszakítanod magadnak azt a heti két-három órát, és az életed minden területén jobban megállod a helyed. Nemcsak a szépséged, hanem az egészséged megőrzése érdekében is azt javasoljuk, hogy építsd be az életedbe a mozgást. Ezzel lehetőséget adsz magadnak egy hosszú és aktív életre.

Kiket várunk, kiknek ajánljuk a csoportos edzést?

A fitnesz termünkben történő csoportos edzés jó lehetőség Gödöllő lakosságának, illetve Mogyoród és Veresegyház környékén élőknek, hogy rendszeresen mozogjanak, és megőrizzék fittségüket. Aki még soha nem mozgott, de most kipróbálná, vagy már régen abbahagyta és újra kezdené, azoknak is ajánljuk profi edzőinket, akik eligazítanak a különböző mozgásformák között. Gödöllői fitnesz termünkben többféle edzés közül választhatsz, mint például a cross fit edzés, amit mi kezdtünk el az országban, vagy a TRX edzés, de személyi edzésre is van lehetőség. Bármelyiket is választod, jól döntesz, hiszen a mozgást nem lehet elég korán elkezdeni, és sosem késő. Mindenkit várunk, aki tenni szeretne valamit az egészségéért és a szépségéért, és szeretné hasznosan, jó társaságban tölteni az idejét. A csoportos edzés során egy olyan közösség tagja lehetsz, amelyhez jó tartozni, és ami megerősít abban, hogy a mozgás túlmutat egy egyszerű edzésnél, több annál, egy életforma. Gödöllő lakóit, de a Mogyoród és Veresegyház környékén élőket is arra buzdítjuk, hogy tapasztalják meg a mozgás örömét, és az ezzel járó pozitív mellékhatásokat.

Sosincs későn elkezdeni!

A mozgás nem korhoz kötött, aki csak a kifogásokat keresi, az sosem fogja érezni azt az érzést, amit egy kemény edzés után érez az, aki rendszeresen tesz valamit az egészsége érdekében. Aki valamilyen mozgásszervi betegségben szenved, az is elkezdheti a mozgást, edzőink megtalálják azt a mozgásformát, ami megfelelő lehet. Adj egy esélyt magadnak, a csoportos edzés Gödöllő lakosságának, illetve Mogyoród és Veresegyház környékén élőknek megadja azt az örömöt a mozgásban, amit mindig is kerestél. A mozgás szeretete a legjobb dolog, amit átadhatsz gyerekeidnek, vagy megmutathatsz barátaidnak. Akár középiskolás diák vagy, akár nagymama, neked itt a helyed. Sosem lehet késő elkezdeni mozogni, ne keress több kifogást, próbáld ki edzéseinket, és biztosan megtalálod az alkatodnak megfelelőt. Mit veszíthetsz? Maximum néhány kilót. Mit nyersz? Egészséget, fittséget, közösséget, pozitív életszemléletet.