+36 70 881 3399 info@g1fitness.hu

Csoportos óra akció!

Még nem sikerült eldöntened, hogy melyik mozgásforma a legideálisabb számodra?

Próbálj ki többféle szolgáltatást a G1 Fitness by GetFit-nél, amihez most mi remek kedvezménnyel hozzájárulunk!

Vásárolj 3500 Ft értékű napijegy helyett egy 4000 Ft-os csoportos óra bérletet és az akció keretein belül szeptember 12 és október 12 között két tetszőleges csoportos órát is kipróbálhatsz vagy kétszer ugyanarra a típusú órára is felhasználhatod!

🔸 Cross Training: ezeken az órákon a fókusz a törzsizomzat erősítésén, az állóképesség és az erőnlét növelésén van. Tartalmaz saját testsúlyos és kardióelemeket is, de az órák során a gyakorlatokhoz használunk kettlebellt, gumikötelet, különböző kézi súlyzókat is. Fejleszti az állóképességet, a gyorsaságot és a koordinációt.

🔸 TRX: ehhez az óratípushoz egy felfügesztett hevedert használunk, melyekkel erődet, egyensúlyozási képességedet, hajlékonyságodat illetve a mélyizomzat stabilitásodat fejlesztheted.

🔸 Köredzés: az órák során használunk TRX-et, kettlebelleket, ugrókötelet, de van hogy csak és kizárólag a saját testsúlyodat és intenzív kardió részeket is tartalmaznak.

🔸 Best Fit: ebben az edzésben  a magas intenzitású intervall tréning (HIIT), a saját testsúlyos gyakorlatok és a súlyzós edzések vannak ötvözve, amely a legjobb zsírégető módszer.

🔸 Schwinn cycling: a Schwinn elhozza neked azt a beltéri kerékpározás élményt, ami a szabadtéri bringázás érzését adja. Az innovatív fejlesztéseknek köszönhetően a legnagyobb kényelemben és biztonságban tudsz tekerni úgy, hogy közben a teljesítményed is nyomon követhető.

Akciónk feltétele, hogy legyél klubtagunk, regisztrálj a teremben és térítsd meg a regisztrációs díjat!