+36 70 881 3399 info@g1fitness.hu

Életmódváltó program Szűcs Szabinával

Már egy ideje halogatod az életmódváltást? Szeretnél fittebb és sportosabb lenni 2023-ban?

Eljött a Te időd: Életmódváltó program Szűcs Szabinával a G1 Fitnessben!

Ma már egyre többen felismerik, hogy a sikeres és tartós fogyás alapja csakis egy egészséges étrend és életmód lehet.

Ez a program egy 4 hónapos közös munka, ahol a személyi edzővel együtt edzel , tanulhatsz a tested működéséről. Segítséget kapsz az étkezésben és iránymutatást a táplálékkiegészítők választásához. Nem csak testi, de lelki szinten is dolgozunk magunkon azért, hogy egy lágyabb, kedvesebb kapcsolatba kerülhessünk a saját testünkkel.

Ha megfelelő támogatásra van szükséged és kellően elszánt vagy, nem csak a kifogásokat keresed és úgy érzed tényleg oda tudnád most tenni magad a célod elérése érdekében, akkor ez a program Neked szól.

A cél, hogy 2023 tavaszára a legjobb formába kerülj.

A program feltételei:

  • A program keretén belül a támogatás, edukáció, és a tagság ingyenes!
  • Átlagosan heti 2 edzést kell teljesítened az edzővel (csoportos edzés, személyi edzés)
  • Bármelyik számodra szimpatikus edzés közül választhatod a személyes vagy az online változatot. Ezeknek az árai és a helyszínek edzéstől függően változó, erről kérj tájékoztatást az edzőtől.
  • 4 hónap alatt heti két edzés, azaz 34 edzésen kell legalább részt venned! Ha van olyan hét amikor kimarad az edzés betegség, utazás stb miatt, akkor be tudod pótolni, a lényeg, hogy a program végére a 34 edzés meglegyen! Ez a te érdeked! Ahhoz, hogy érezhető és látványos átalakuláson menj keresztül az étkezés mellett nagyon fontos a mozgás!
  • Előtte-utána fotó! A program kezdetekor és zárásakor készíts fotót magadról magadnak! Ezt nem fogjuk megosztani sehol, csak neked és nekem fontos az összehasonlítás miatt. (Szemből, háttal, bal és jobb oldalról készüljön fotó!)
  • Centizés! Mérd le induláskor a következőket: mell, csípő (a legszélesebb ponton), jobb comb és has a köldök vonalában
  • Testzsír és izom százalék mérése! Ha van erre alkalmas mérleged, akkor mérj, ha nincs akkor egyeztessünk. Ez a legfontosabb adat!!
  • A 4 hónap alatt bármikor lehet csatlakozni menet közben, ha esetleg később jut el hozzád az információ!
  • Tarts ki ha belevágsz és gondolkozz folyamatban. Ne akard már a második héten újra mérni magad! Adj időt a változásra a testednek!

A program időtartama: 2023. január 15.-május 15.

További információkért látogass el az oldalra: https://szabinaszucs.hu/szep-test/

Sosem késő! Jelentkezz most!