+36 70 881 3399 info@g1fitness.hu

Indítsuk keményen az utolsó júliusi hetet!

Az eddigi edzéseinkkel a lányoknak kedveztünk, de a fiúkról sem feledkeztünk el! Ezen a héten Turcsán Dávid edzőnk a hozott egy kemény mellizom edzést, amivel hatékonyan tudjátok erősíteni, formálni ezt a területet. Tartsatok velünk!

  1. Nyomás mell gépen

Mire figyelj: Ülj be a gépbe, használj a vállszélességnél szélesebb fogást. Vállaidat húzd hátra és tartsd feszesen a hátad. Emeld ki a mellkasod és koncentrálj a mellizom megfeszítésére. Ebben a pozícióban nyomd ki a kart, állítsd meg a könyék kiakasztása előtti ponton, majd engedd vissza lassan kontroláltan.

Ajánlott ismétlés: 3×8-12, szettek között 60-90 mp pihenőidő

  1. Fekvenyomás gépen

 Mire figyelj: Feküdj le a padra, használj a vállszélességnél szélesebb fogást. Vállaidat húzd hátra és tartsd feszesen a hátad. Emeld ki a mellkasod és koncentrálj a mellizom megfeszítésére. Lassan kontroláltan végezd a gyakorlatot.

Ajánlott ismétlés: 3×8-12, szettek között 60-90 mp pihenőidő

  1. Fekvenyomás 45° gépen

Mire figyelj: A gyakorlat során feküdj le a padra, és alkalmazz egy fogást, ami szélesebb, mint a vállszélességed. A vállaidat húzd hátra és tartsd a hátad feszesen. Emeld ki a mellkasodat és összpontosíts a mellizmok megfeszítésére. Végezd a gyakorlatot lassan és ellenőrzötten.

Ajánlott ismétlés: 3×12, szettek között 60-90 mp pihenőidő

  1. Tárogatás fekve gépen

Mire figyelj: A gyakorlat során feküdj le a padra, mellszélességű fogást alkalmazz. Emeld ki a mellkasod és zárd a lapockákat. A karodat próbáld ugyanabban a pozícióban tartani, illetve ügyelj arra, hogy a mellizmodat megfelelően megfeszítsd.

Ajánlott ismétlés: 3×12-15, szettek között 60-90 mp pihenőidő