+36 70 881 3399 info@g1fitness.hu

Azt javaslom, hogy 2024-ben pályázd meg a főszerepet életed filmjében!

– Menopauzásan? Lehetetlen, hiszen a legnagyobb sztárok sem kapnak már főszerepet
ilyenkor!

A Prémium Életstílus Modell 50+ Programomban a főszerep a tiéd lehet!
– Na de a klimaxommal? Tudod egyáltalán milyen @ érzésekkel kelek – fekszem? A túlsúlyossá változott testem önálló életet kezdett élni, és semmire nem reagál. Az
énképem, az önbecsülésem, az önbizalmam mostanra a béka fenekénél landolt. Nőként is láthatatlanná váltam, már senki nem fordul meg utánam az utcán! A munkahelyem sem értékeli a tudásomat, már nem kapok új projekteket!

Ismerősek az érzéseid, hiszen én már 20 évvel ezelőtt jártam ott, és sikeresen megoldottam! Azt is tudom, hogy milyen „klimaxvírusos” belső hangocskák irányítják most a gondolataidat. Azt gondolod, hogy már nem kezdesz semmilyen programba, mert ez is ráfizetés lesz. Azt gondolod, hogy az idő majd csak megoldja a problémádat. Azt is gondolhatod, hogy nincs nagy veszélyben az egészséged, és meg tudod oldani egyedül is. De az is lehet, hogy úgy gondolod, rajtad már nem lehet segíteni, és különben sem engedheted meg magadnak.

Vegyétek észre, Lányok! Ez csupa – csupa vírus! Ezeket a környezeted, a hozott mintáid, a sikertelen kísérleteid, a megfelelni akarásod, az önként vállalt áldozati szerepeid, a meg nem húzott határaid, a szürkén, szenvedély nélkül élt mindennapjaid során te engedted be a fejedbe! Elkeseredésedben fogalmad sincs arról, hová juthatsz el egy jó programban! Tudod mi van minden jelentős siker, fejlődés mögött? Nem nagy dolgok, mint gondolod! Hanem egy jól működő RENDSZER, AMIBEN KIS DOLGOK KÖVETKEZETES ISMÉTLÉSÉVEL ÉRÜNK EL EREDMÉNYT.

A programban segítek megvalósítani a jövőbeni önmagadat! Nézzük, mire számíts!
1. Megszerelem a gondolkodásodat! Új énkép, új mindset, új szkillek, az élethez való új hozzáállás lesz rád jellemző.
2. Visszaforgatjuk a biológiai életkorodat! A tested működése fiatalabb lesz a korodnál, így elkezdheted más időszámítás szerint élni az életedet.
3. Női egészségedet szikla szilárddá tesszük, így ellenállhatatlan női minőségben élhetsz.
4. Élvezheted a tiltások nélküli étrendedet, amit saját magadnak fogsz összeállítani.

Szóval a főszerep a tiéd! 6 hétig a maximális figyelmem és a legjobb szaktudásom a tiéd! Teljes biztonságban vezetlek végig azon a folyamaton, amit én már ezerszer sikerre
vittem. Nagy mentális szintlépésekkel más emberré, más NŐVÉ fogsz válni! Mint mondtam, megvalósítjuk azt a Nőt, akivé válni szeretnél!

Ne fuss plusz köröket, jelentkezz ingyenes konzultációra! Jelölj ismerősnek, írj üzenetet!
Irén László néven találsz meg!
Hajrá!!!