+36 70 881 3399 info@g1fitness.hu

Schwinn Cycling

A Schwinn cycling egy olyan kerékpárral való edzés, mely Gödöllőn, fitnesz termünkben megtalálható, és kipróbálhatod, felmérheted az erőnlétedet. A Schwinn egy régi és megbízható márka, és ők fejlesztették ki a szobabiciklit, most pedig olyan edzőtermi kerékpár vár edzőtermünkben, amely megbízható, jó minőségű, rengeteg funkciót lehet rajta beállítani.

Miért hatásos a Schwinn Cycling?

Ezeken az edzéseken jól felépített mozgásformával találkozhatsz, az edzők nagy gondot fordítanak az izmok bemelegítésére, majd a kiadós mozgás után a lazításra. Aki szereti az erőteljes mozgást, állandóan feszegeti a határokat, mindig többet és többet akar, egy igazi örökmozgó, akkor neki találták ki ezt a biciklis edzést. De az is meg fogja kedvelni, aki szeret kerékpározni, de kint a terepen vagy a forgalomban nem érzi magát biztonságban, vagy télen nem szeret fagyoskodni, és ilyenkor a szoba biciklit részesíti előnyben. A nálunk megtalálható kerékpár azonban több, mint egy otthoni bicikli. Nemcsak azért, mert jóval drágább, hanem főleg azért, mert direkt fitnesz termekben való edzéshez alakították ki. Ehhez járul hozzá az edzők profizmusa és hozzáértése, akik úgy építik fel az órát, hogy az egy igazi élmény legyen. Aki nem járt még Schwinn Cycling edzésen, az azt hiheti, hogy csak tekerni kell, és kizárólag a láb dolgozik. Ez túl egyszerű lenne, és jobban megérné befektetni egy otthoni biciklibe. A fitnesz termünkben történő kerékpáros edzést az edző úgy építi fel, hogy minden porcikánkat megmozgassa, olyan gyakorlatokat talál ki, ami nem csak egy sima biciklizés, hanem egy profi testedzés.

Tekerj velünk!

Fitness termünkben, Gödöllőn az elsők vagyunk, akik ezt az edzésformát alkalmazzák. Amikor eljössz egy edzésre, tapasztalni fogod, hogy ez nem egy sima biciklizés, ez annál több. Egy olyan közösségi élményben lesz részed, amitől újra vissza fogsz térni, mert ezt máshol nem tapasztalhatod meg. Semmihez nem hasonlítható az az érzés, amikor vagy egy tucatnyi ember egy ritmusra mozog, és a többiek lendülete visz magával, a zene is rátesz erre a dinamikára. Úgy érzed magad, mintha egy jó buliban lennél, magával sodor a ritmus és a zene. A Schwinn Cycling Gödöllőn kipróbálható, de Mogyoród, Veresegyház környékén lakó mozogni vágyókat is várjuk. Ha szereted a biciklizést, a pörgést, és a jó zenét, akkor ez a te edzésed lesz.
Ha rendszeresen eljársz ezekre az órákra, akkor azt fogod magadon tapasztalni, hogy erősebb, energikusabb és karcsúbb leszel. Ez a mozgásforma eszi a legtöbb kalóriát, ezért akár fogyni kívánsz, akár az állóképességedet akarod javítani, vagy tónusosabb izmokra vágysz, a legjobb választás a Schwinn Cycling.

Élj a lehetőséggel!

Ez a mozgás forma a legjobb választás abban az esetben is, ha sok a stressz az életedben, mert itt kiadhatod magadból a feszültséget. Amikor több ember egyszerre liheg, és csurog róluk az izzadság, és csak tekernek, mert sodorja őket a zene és az edző energiája, az egy olyan közösségi erőt produkál, talán csak a rock koncerteken tapasztalunk ilyet. Arra biztatjuk Gödöllő lakóit, valamint a Mogyoród, Veresegyház környékén élőket, hogy éljenek a lehetőséggel. Ha ebben a régióban élsz, legyél te az elsők között, aki kipróbálja ezt az edzést, garantáljuk, hogy előbb-utóbb függővé válsz. Egy ilyen pörgős edzés után jólesik a pihenés, nincs is jobb ilyenkor, mint egy forró szauna, ahol teljesen ellazulhatsz. Ezt is megteheted nálunk, mi nemcsak profi edzést biztosítunk, hanem a pihenés lehetőségét is. A szaunában megszabadulhatsz egy csomó méreganyagtól, és egészségesebb életet élhetsz.
A Schwinn Cycling Gödöllő, Mogyoród, Veresegyház környékén lakó mozogni vágyóknak egy olyan lehetőséget nyújt, ami teljesen felpörgeti őket, amitől fittebbek lesznek és megőrzik fiatalos lendületüket.
Bár ebben az edzésben igen magas a kalória égetés, és megérdemled a finom falatokat, mégis azt ajánljuk, hogy a gyorsabb fejlődés érdekében figyelj oda az étkezésre, és kerüld a felesleges szénhidrátot. Nagyon fontos, hogy edzés közben és utána is igyál folyadékot, hiszen ez a mozgás igazán izzasztó.