+36 70 881 3399 info@g1fitness.hu

Te mit fogadtál meg idén?

Ugye közte van az is, hogy elkezdesz, vagy újra elkezdesz edzőterembe járni? Hogy a fogadalom ne csak üres fecsegés legyen, és idén valódi változást érj el, hoztunk néhány tippet, hogyan tarts ki egész nyárig, amikor meg is mutathatod, mit értél el nálunk!

1. Reális célokat tűzz ki!

Az első lépés a sikeres újévi fogadalmak felé az, hogy a céljaid elérhetőek legyenek. Ez nem azt jelenti, hogy nem érhetsz el nagy eredményeket, csak abban segít, hogy ne csalódj magadban, és ne hagyj fel idő előtt az edzéssel.

2. Pontosan tervezd meg, hogyan viszed véghez!

Bontsd le a nagy célokat kisebb lépésekre! Legyen terved, mely segít az új szokások kialakításában! Ebben személyi edzőink profi segítséget nyújtanak Neked, keresd őket bátran!

3. Kérd a család, barátok segítségét!

Támogató környezetben sokkal könnyebb minden! Beszélj az újévi fogadalmaidról barátaiddal vagy családtagjaiddal! A támogatásukkal könnyebb lesz kitartani a céljaid mellett. Ha szeretnél, keress magadnak egy edzőtársat!

4. Jutalmazd meg magad!

Mindig jutalmazd meg magad, ahogy eléred a kisebb céljaidat, pl. lepd meg magad egy új ruhával, ha lement az első 5 kiló, vagy foglalj nálunk időpontot masszázsra az első sikeres edzéshónap után! A jutalmak motivációt adhatnak az új szokások fenntartásához.

5. Légy rugalmas!

Az új életmód kialakítása nem mindig könnyű. Fogadd el, hogy vannak nehezebb napok, és ne ess kétségbe, ha nem minden pontosan terv szerint alakul!

Az új év kezdetén mindannyian tele vagyunk lendülettel és motivációval. A fent említett tippek segítenek, hogy ez a lendület ne csak januárban, hanem az év többi részében is megmaradjon. Ne feledd, minden kis lépés számít! Mi segítünk, keress minket bátran elérhetőségeinken!