+36 70 881 3399 info@g1fitness.hu

Te is képes vagy rá! – Életmódváltó program a G1 Fitnessben!

Mindenkinek az életében eljön az az időszak, amikor úgy érzi, ideje elkezdeni mozogni. Ilyenkor – jobb esetben – elmegyünk néhány csoportos órára, meglátogatjuk a konditermet, de kitartásunk hiányában rájövünk, ez hosszú távon nem fog menni… ENNEK MOST VÉGE!

Csatlakozz legújabb, egy hónapig tartó  programunkhoz, amelyben nem engedjük el a kezed! Turós György mesteredző segítségével végigvezetünk az életmódváltás kihívásokkal teli útján!

Turós György több évtizedes szakmai múlttal rendelkezik. A számos díj és elismerés mellett igazán büszke rá, hogy emberek százainak adhatott motivációt egy egészségesebb és sportosabb élet elérésben. Segített és segít színészeknek, zenészeknek, humoristáknak, politikusoknak, üzletembereknek formába kerülni és maradni. Volt erőnléti edzője az aerobik válogatottnak, készített fel erőnléti tréninggel terrorelhárítókat, kommandósokat. Óriási sikereket értek el Béres Alexandrával, aki világbajnok lett az Egyesült Államokban fitnesz sportágban, azóta pedig további 4 versenyzőjének segíthetett világbajnoki cím elérésben. Többször választották meg az év testépítő fitnesz-bírájának, kétszer az év testépítő edzőjének (2020 és 2021), emellett 2020-ban az év legjobb új edzésprogramja díjat is elnyerte.

Többet szeretnél róla megtudni? Ismerd meg az edzőt: https://www.turosgyorgy.com/

Alapvetően hat-féle program közül választhatsz:

 • Menedzser-program
 • Apatest-program
 • Életmódváltó-program
 • Junior-program
 • Versenyző-program
 • Egyetemista-program

Az elkövetkezendő hetekben 12 résztvevőt fogunk Nektek bemutatni a különböző programok alapján Facebook-oldalunkon. Ezek az emberek is azt válaszolták: nincs idejük az edzésre, nincs motivációjuk vagy nincs meg a megfelelő szakember, aki segíthetne céljaik elérésében.A program keretében megmutatjuk, ők is képesek arra, hogy az edzés a mindennapok részévé váljon. Ha nekik sikerült, Neked is fog!

Az első lépést azonban Neked kell megtenned:

 1. Válaszd ki az életstílusodnak és céljaidnak leginkább megfelelő program-típust.
 2. Válassz díjmentesen a következő lehetőségek közül:
  • Egy órás konzultáció
  • Egy órás bemutató edzés
  • Bemutató edzés és konzultáció
 3. Egyeztess időpontot* a megadott e-mail címen vagy telefonszámon. Fontos, hogy az időpontnak igazodnia kell a terem nyitvatartási idejéhez, valamint az edző saját beosztásához. Fontos kiemelni, hogy az edzés során teljesen személyre szabott, igényeidnek és céljaidnak megfelelő feladatokat kapsz, amelyek mindenképpen segítik fejlődésedet. Abszolút Te leszel a középpontban!
 4. Ha a konzultáció és a bemutató edzés alapján úgy döntesz, hogy szeretnél a mesteredzővel közösen dolgozni, akkor a továbbiakról (étrend, edzés időpontok, díjazás) közösen tudtok majd egyeztetni.

Mondj IGENT a változásra és hozzuk ki közösen, ami benned van!

A regisztráció elkezdődött, ne maradj le, hiszen csak egy hónapig él az ajánlat!

Jelentkezz az edzőnél!

Email: turos.hermes@gmail.com

Telefon: +36306700007

*A helyek korlátozottak, amennyiben időpont függvényében nem sikerül megegyezésre jutni, akkor sajnos a programban való részvétel nem lehetséges!